viernes, 7 de marzo de 2014

taller de cuina i sortida per Girona! :)



Continuem el nostre projecte amb en Mamadou!

Cal dir que hi ha algunes sortides, com la pista de Gel, que no tenim fotografies, però vull destacar que va anar molt bé!! I no  vam marxar amb el cul ple de blaus..!!jejeje! Va ser la primera vegada que en Mamadou patinava i se’n va ensortir molt i molt bé.

En una de les nostres trobades vam realitzar un taller de cuina conjuntament amb la Fàtima i la Tània, en el què vam fer una pizza i dos pastissos. Vam aprofitar l’ocasió per celebrar l’aniversari de la Fàtima, ja que havia fet anys el dia anterior. Vam fer un mini concurs en què els mentorats van fer un pastís per competir amb les mentores i encara que costi acceptar-ho el seu va ser més bo..!

La següent setmana que ens vam trobar, vam anar a Girona amb tren i vam fer un tom per la ciutat. Vam decidir agafar el carrilet turístic i vam fer una volta per la ciutat i vam conèixer algunes de les històries i llegendes de la ciutat. Li va cridar molt l’atenció la llegenda de Sant Narcís i les mosques. Per acabar bé la tarda, vam anar a berenar creps “gegants” i boníssimes. En Mamadou em va haver d’ajudar, ja que era impossible acabar-se una crep tant i tant grossa!!jajaja!

Fins aquí us puc explicar les trobades que es veuen reflectides a les fotografies, seguirem informant de totes les nostres excursions!


FINS AVIAT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario