viernes, 7 de marzo de 2014

Visita als Estanys de Sils






Molt bona tarda!

Ja torno a ser aquí per explicar-vos la nostra darrera trobada amb en Mamadou. En aquesta ocasió vam anar a visitar els Estanys  de Sils, cal dir que ell no coneixia el lloc i li va agradar moltíssim. Allà vam poder fer una volta per tots els voltants de l’estany i vam poder veure molts tipus d’aus diferents. Vam aprofitar el bon dia que feia i les hores de sol que ens quedaven i amb l’ajuda d’un llarga vistes vam poder observar tot l’estany.

En Mamadou estava molt motivat i li agraden molt els animals. Llàstima que no vam poder veure cap tortuga, ja que a ell li feia molta il·lusió veure’n, però vam acabar veient un aguilot!
Després de la ruta a peu que vam fer, vam aprofitar per fer un mini picnic en una de les estructures de fusta que fan de mirador. La tarda es va fer molt curta, ja que ens ho estàvem passant molt bé, però encara que no volguéssim... va arribar l’hora de tornar a casa! L



Fins aquí doncs la nostra sortida als Estanys. Pròximament tindreu més notícies de les activitats que realitzem! Fins aviat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario